hotel dragului predeal contact

Wiki Article

cazare predeal piscina
Prețul afișat la nivelul locației este unul orientativ și poate varia în funcție de opțiunile de cazare alese. Înainte de finalizarea rezervării, vă rugăm să consultati prețul ultimate direct pe platforma de rezervare.

Hostelul detine propriul restaurant cu bar, situat la parterul cladirii, insumand eighty de locuri, terasa de vara cu o capacitate de 30 de locuri. Bucataria noastra ofera o gama variata de specialitati culinare, iar specificul bucatariei noastre este ca preparatele din carne sunt gatite fara ulei.

În curând vei primi pe e-mail oferte speciale pentru a fi la curent cu promoțiile și ofertele distinctive la restaurantele partenere.

In Pensiunea Eliza tu propui pretul dar nu la sfirsit de saptamina Nu te speria de tarif suna-ma si explica-mi nevoile tale si ce buget ai In Pensiunea Eliza ai permutari de n luate cite k variante De tine depinde sa ...

Apartamentul se regaseste in inima Orasului Sinaia, la primul nivel al unei cladiri construita la inceputul secolului 19, aflata la randul ei in imediata apropiere a unor cladiri istorice precum Cladirea Primariei din Sinaia, ...

Abonează-te la publication-ul nostru pentru a fi la curent cu ultimii comercianți la care poți hotel carmen predeal telefon plăti cu cardul de masă Edenred și ce promoții și oferte exclusive avem pentru tine.

* Rooms Remaining refers to the number of rooms still left on Booking.com at the bottom price furnished. Other rooms might be offered on other websites.

Micul dejun continental, pranzul si cina se poate serivi in incinta restaurantului, pe terasa sau in foisor. Pranzul si cina se poate servi in restaurant.

It commences which has a booking The only real way to depart a review would be to very first produce a booking. Which is how We all know our reviews originate from real attendees that have stayed in the house.

Personalul a hotel cirus predeal fost foarte amabil, atat la receptie, bar cat si in restaurant! Am beneficiat de oferirea unei sticle de vin reward pentru ca am servit cina la restaurant, fiind foarte multumiti de produsele de calitate. Vom reveni harta cazare predeal cu drag si recomandam acest hotel, avand un raport calitate-pret excelent!

Sunt de acord sa primesc mesaje comerciale pe email si SMS, in conformitate cu politica Edenred mai multe info de prelucrare a datelor, putand sa-mi retrag consimtamantul in orice moment.

HOTEL CARPAT INN se găsește în Azuga cazare sinaia busteni predeal și oferă cazare de 4 stele, cu balcon privat. Proprietatea oferă un restaurant, precum și un bar, o piscină interioară și o cadă cu hidromasaj.

Poziţionarea și amenajarea hotelului contribuie substanţial la reușita unei șederi relaxante la munte, iar Sky Lounge-ul ,,Belvedere" situat la ultimul etaj întregește acest aspect prin priveliștea -360- unica, pe treatment o oferă asupra masivilor muntosi ce străjuiesc mirifica stațiune Predeal.

Conacul Dima Predeal se află în Predeal și oferă deviceăți de cazare cu terasă sau balcon, WiFi gratuit și televizor cu ecran plat, precum și o grădină și un lounge comun.

Report this wiki page